Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat

 

  • Weboldalunkat bárki szabadon böngészheti.
  • Az oldal bizonyos esetekben anonim módon rögzítheti a látogatás adatait. Ezekkel az adatokkal fokozzuk az oldal működésének hatékonyságát, elemezzük az aktuális trendeket és felügyeljük az oldalt.
  • A www.nekunksol.hu által működtetett weboldal a felhasználók önszántukból beírt adatait tárolja.
  • A weboldalra regisztrált felhasználók adatait a www.nekunkszol.hu önszántából harmadik félnek nem adja át, az adatok kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.
  • A rendszerünk védett külső támadásokkal szemben, azonban teljes körű garanciát nem tudunk vállalni az adatok hozzáférhetetlenségével kapcsolatban.

 

A Felhasználó személyes adatainak bizalmas kezelése elsőrangú követelmény, ezért a nekunkszol.hu és az összes, ehhez a domain névhez tartozó aloldala a Felhasználó személyes adatait csak az adatkezelési szabályzatban foglalt külső szervezeteknek adja át, hatóságok részére csak a vonatkozó jogszabályi keretek között teszi hozzáférhetővé.

 

A Felhasználó által megadott személyes adatok közül a nekunkszol.hu csak azokat az információkat használja fel, amelyek a Felhasználó azonosításhoz szükségesek annak érdekében, hogy a tájékoztatást kaphasson a nekunkszol.hu, szolgáltatásairól a Weboldalon elérhető, rendszeresen bővülő kínálatról, valamint a nekunkszol.hu hivatalos értesítéseiről.

 

A Felhasználóról a nekunkszol.hu által nyilvántartott adatok, a nekunkszol.hu által fenntartott adatbázisokban tárolt információk felhasználhatóak a Felhasználó és a nekunkszol.hu, vagy a Felhasználó és a Partner között felmerülő kérdések, viták megoldására. Felhasználó az profiloldalán megadott adatait a regisztrációt követően módosíthatja, ebben az esetben azonban a nekunkszol.hu az adatvédelmi szabályzata alapján, a felhasználói jogosultság ideje alatt tárolja a Felhasználó korábbi adatait.

 

A nekunkszol.hu garantálja, hogy a Felhasználók személyes adatait a hatályos jogszabályok tiszteletben tartásával, az Adatvédelmi szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezeli. Partner a Felhasználók nevét és egyéb személyes adatait kapja meg, kizárólag a Felhasználó beazonosítása és a visszaélések elkerülése végett.